OVER MIJ

Ik ben Nathalie

Ik ben kleurrijk, creatief en hou van bloemen.mijn dochter.de zon.de lente. Cubaans (salsa) dansen.

Gecertificeerd coach & trainer

Ik ben gecertificeerd BG5 Career & Business Consultant en NLP Master & Coach. Naast mijn eigen adviesbureau werk ik bij het International BG5 Business Institute waar ik de BG5 Foundation Course geef en nieuwe BG5 Consultants & OC16 Consultants train en meewerk aan verdere ontwikkeling van het Instituut en verspreiding van deze brilliante kennis.

Hiervoor werkte ik jarenlang als consultant in zowel het bedrijfsleven als de non-profitsector. Met mijn academische achtergrond in bedrijfseconomie benader ik het leven nuchter en sceptisch, maar ook onderzoekend en dus met open vizier.

Benieuwd naar mijn BG5 Design? 

Hou je muis boven mijn foto!

Mijn persoonlijke ervaring met BG5

Jarenlang worstelde ik met mezelf en meerdere keren kwam ik compleet leeg thuis te zitten met een burn out. Na een lange zoektocht, in boeken, bij coaches en therapeuten, vond ik in BG5 eindelijk écht antwoorden. De diepgaande persoonlijke analyse, hoe dingen bij mij op een bepaalde manier werken en bij een ander weer totaal anders is fascinerend. Keer op keer sta ik ervan versteld hoe accuraat BG5 is. De praktische tools om je unieke, eigen-wijze weg te volgen hebben mijn leven veranderd. Wat BG5 voor mij heeft betekend, lees je in de casestudy op de website van het International BG5 Business Institute: From Intense Burnout To Being Laser Focused And Free – A Case Study.

Verder over mij . . .

Ik ben happy ‘single mom’. Samen met mijn dochter Laila, 15 jaar, beleef ik de lolligste dingen. We zijn allebei zeer creatief en kleurrijk waar ons huis een mooie weerspiegeling van is.

Ik heb een voorliefde voor Cuba, dat land heeft een bijzondere energie en doet iets met me. Cuba voelt als thuiskomen voor mij. Al bijna 25 jaar is Cubaans dansen mijn uitlaatklep, naast salsa ook de vele Afro-Cubaanse stijlen. Of all places ben ik in Oviedo, Spanje, begonnen met Cubaanse salsa toen ik daar een halfjaar ‘Economía’ studeerde als uitwisselingsstudent. En met de Spaanse taal op zak ben ik na mijn studie een halfjaar gaan backpacken door Zuid-Amerika. Begonnen op… jawel Cuba. Dit was de eerste keer dat ik voet zetten op dit prachtige eiland in december 1998. Daarna ben ik van Venezuela tot Chili getrokken maar mijn voorliefde voor Cuba werd niet geëvenaard. Jaren later ontmoette ik op Cuba de vader van mijn dochter.

De naam AuténticoTú

AuténticoTú is Spaans voor authentiek jezelf zijn. Mensen zijn geneigd te focussen op dingen die ze vinden dat ze missen of ‘verbeterpunten’. Dit was ook mijn worsteling jarenlang. Het is zo’n bevrijding om je aandacht te verleggen naar je ‘natuurlijke kwaliteiten’, daarop te focussen en die te laten groeien. Door authentiek jezelf te zijn maak je optimaal gebruik van al je potentie. Daarmee kun je keuzes maken die écht bij je passen, rust vinden en doen waar je blij van wordt!