Beren op de weg en apen in mijn hoofd! Wat moet ik nou?

Beren op de weg en apen in mijn hoofd! Wat moet ik nou? Live Online Q&A

Je kent dat wel van het één komt het ander.

Vorige maand stond ik op de Internationale Vrouwendagviering van de FNV. Het was een geweldig, inspirerende dag en ik kreeg zeer enthousiaste reacties van deelnemers aan de 4 rondes van mijn workshop “van Monkey Mind naar Bewust Kiezen.”

“Je straalt echt, je kunt in je ogen zien dat dit jouw passie is”
“Jouw enthousiasme is aanstekelijk, je verhaal helder en duidelijk, ik ben erg benieuwd naar mijn eigen BG5 Blauwdruk”
“Ik weet gewoon dat ik bij jou mijn antwoorden ga vinden”
“Ik wil je echt een compliment geven, wat heb je het leuk gedaan. Leuke praktische oefeningen waarin je ons hebt meegenomen en daarna je uitleg over BG5, waanzinnig interessant. En dank voor het leuke opwindaapje”

Kortom een waanzinnig leuke dag waarin ik een veel mooie vrouwen heb ontmoet en mogen inspireren, zie hieronder een paar foto’s.

Maar ik inspireer graag nog veel meer mensen! En zo kwam het dat ik deze workshop in iets aangepaste vorm als webinar heb gegeven bij het BG5 Business Instituut waar ik ook les geef. Mocht je dit webinar “How to Unwind Your Monkey Mind… and get yourself Realigned” gemist hebben, geen nood, je kunt het hier terugkijken.

How to Unwind Your Monkey Mind from BG5 Business Institute on Vimeo.

En om het nu helemaal door te trekken, over van het één komt het ander gesproken,…

Maandagavond 23 april, 19:00-20:00 uur, GRATIS live online

Q&A “How to Unwind Your Monkey Mind”

vanuit BG5 Business Insitute (in het Engels).

Dus heb jij ook zo’n last van die stemmetjes in je hoofd die je belemmeren te doen wat je eigenlijk wilt doen? Zo’n onophoudelijk gekwetter dan die aapjes die je afleiden en veroordelen. Heb je moeite om de apen tot bedaren te brengen en werkelijk jezelf te zijn? Kom dan maandagavond naar mijn live online Q&A en krijg antwoord op al jouw vragen!

Klik hier om je aan te melden

 

Foto’s Roos Trommelen – www.roostrommelen.nl – FNV Vrouwendagviering 2018