Mijn collega Devon!

Vanaf aanstaande donderdag gaat een stuk van mijn droom in vervulling! =)

Ik ga lesgeven aan het International BG5 Business Institute! Dit is het officiële opleidingsinstituut voor BG5 in Amerika. Het bestaat volledig online. De lessen zijn dus ook in een online leeromgeving met leerlingen van over de hele wereld. Dit unieke multiculturele aspect geven de cursussen een bijzonder verrijkende dimensie en maakt de lessen zeer levendig.

Vanaf donderdag ga ik voor het eerst de Foundation Course geven samen met mijn nieuwe collega bij het BG5 Instituut, Devon Martin. Devon komt uit Garnet Valley, Pennsylvania, USA en heeft hiervoor 3 jaar gewerkt als Customer Relations Manager bij Jovian Archive (waar het gedachtengoed van Human Design beheerd wordt). Devon is een vrolijke meid met zeer veel levenservaring. Een BG5 ‘Adviseur’-type met net als ik slechts 2 functies (centra) door één sterke kernkwaliteit gedefinieerd in ons Design. Kortom eveneens een geweldig inlevingsvermogen.

Stom toevallig is Devon deze week in Amsterdam en konden wij elkaar werkelijk live ontmoeten.

We hebben gezellig samen gelunched in De Roos, gewandeld in het Vondelpark, stukje Amsterdam Light Festival meegepakt, heel Hollands pizza gegeten bij een Italiaans restaurant en tot slot samen bij mij thuis op de bank neergeploft met een goed glas rode wijn. Een goede start om tot de zomer samen de Foundation Course te gaan geven (2 semesters van 10 lessen).

Wil jij wel eens weten hoe dat eraan toegaat zo’n online cursus BG5? Schrijf je dan in voor de proefles aankomende donderdag! Je kunt de eerste les GRATIS bijwonen.

GRATIS 1e les bijwonen van de BG5 Foundation Course
Neem gratis deel aan de eerste les! Geen tijd? Geen nood, de eerste gratis proefles kun je een week lang downloaden en terugkijken.
Donderdag 18 januari, 21.00 uur (Engels)
Info & aanmelden voor de proefles>>

 

Nog  3 GRATIS bronnen om meer over jezelf te leren!

#1 GRATIS Personalized BG5 Report
Ontvang een persoonlijk op maat gemaakt sample rapport met de 4 belangrijkste Sleutels van jouw BG5 Design.
Vraag jouw BG5 sample report aan>> (Engels)

#2 GRATIS online BG5 Quick Scan sessie (30 min)
Haal je geen voldoening of succes uit je werk? Of weet je eigenlijk niet wat je écht wilt? In een online Quick Scan sessie (30 min) zoom ik samen met jou in op je BG5 Design opzoek naar antwoorden.
Info & aanvragen BG5 Quick Scan sessie>> 

#3 GRATIS Webinar “5 Simple Steps to Unlock Your Hidden Potential”
Recent heb ik samen met mijn collega Camronn aan het BG5 Institute een gratis webinar gegeven hoe je met BG5 in 5 simpele stappen Jouw Unieke Potentie kunt Ont-Dekken.
Dit waardevolle webinar terugkijken>> (Engels)